Bere WEIß PLUS Vezi imaginea mărită

Bere WEIß PLUS

11,50 lei

per sticla

Clasica bere alba transpusă în contemporan în stilul nostru propriu, transilvănean.

More details

9 Items

Clasica bere alba transpusă în contemporan în stilul nostru propriu, transilvănean.

Atestată în 1717, apare în Cetatea Roșie, actualul oraș Sibiu, prima microberărie de peteritoriul nostru, care producea bere artizanală. Am transpus în contemporaneitate un mix algusturilor, dar şi al culturii transilvănene – berea artizanală produsă în şarje mici, cu cei trei N binedefiniţi.

Primul N – berea este din ingrediente 100 % naturale; Al doilea N-nefiltrată – drojdia continuă procesul de fermentaţie naturală în sticlă. Ultimul N – nepasteurizată, se menţin vii toate enzimele, vitaminele, mineralele, probioticele, antioxidanţii.
Toate berile noastre sunt produse certificate triplu N și au nevoie de cel puțin 6 săptămâni să
fermenteze și matureze în sticlă!

Capitalul este 100% sibian, rețetele noastre le producem în parteneriat cu o micro-berărie de tradiție dintr-un sat bavarez – afacere de familie de peste 200 de ani – departe de poluarea orașelor folosind apă de izvor și ingrediente de la agricultori locali.
Berile noastre trebuiesc ferite de soare, înghet și pot fi păstrate între 0-20°C la o temperatură constantă fără treceri bruște de temperatură până în momentul consumului.
Fiind nefiltrate, nepasteurizate, 100% naturale sunt prin urmare vii și astfel își pot schimba ușor gustul în timp sau chiar altera daca nu sunt păstrate corespunzător. A se consuma până la data inscripționată pe etichete.

Redefinește experiențele în materie de bere fiindcă acestea nu sunt unele oarecare.

alc. 5,4% vol. E.P.13°P

Cantitate 0.33L

Scrieţi o recenzie

Bere WEIß PLUS

Bere WEIß PLUS

Clasica bere alba transpusă în contemporan în stilul nostru propriu, transilvănean.