Cămara cu delicatese

Posted By Diana Oprea In Cămara cu delicatese On octombrie 30, 2017 0 Comment 1148 Hit

Mi-am propus să vă fac cunoștință cu prietenii Băcăniei cu speranța că așa o să vă fie mai ușor să vă alegeți produsele care vă sunt potrivite. Așadar astăzi vă invit să o cunoașteți pe Cosmina Ciaușu și Cămara cu delicatese.

          

Dacă o auzi pe Cosmina vorbind ai putea sa juri că este sibiancă autentică, insă Cosmina aka “Cămara cu delicatese” este bucureșteancă mutată în Gura Râului, corporatistă care  a lăsat nebunia orașului pe liniștea de la țară, iar Mărginimea Sibiului are farmecul ei aparte, oamenii de aici inspiră și expiră magie.

Magie poate fi cuvântul care definește produsele pe care Cosmina le prepară în Cămară. De departe cel mai magic produs este dulceața de lapte, da ai citit bine , o dulceață în care ingredientul principal este laptele astfel că gustul acestui  preparat de poveste ne duce cu gândul la gustul caramelelor. Singurul regret care îți va veni în minte după consumarea acestui produs va fi ca au trecut prea mulți ani până sa îl descoperi. Îl poți mânca cu lingurița direct din borcan ca pe un răsfăț personal sau îl poți împărți cu ceilalți folosindu-l ca garnitură la clătite sau wafe, insă dacă vrei să îți dai pe spate invitații la masă atunci prepară un tort delicios cu cremă de dulceață de lapte. In  Cămară se mai prepară și alte bunătațuri pe care te lăsăm însă să le descoperi singur, te atenționez însă că dau dependență, așadar nu uita să păstrezi un echilibru.

Și dacă drumul până in Mărginime ți se pare mult prea lung atunci adu-ți în casă spiritul acestor meleaguri de poveste prin produsele Cămarei  cu delicatese.

PS:  Delicatesele din Cămară sunt împrăștiate prin categoriile Băcăniei, oare o să le găsești? Comments


Leave your comment