Marcella

Posted By Diana Oprea In Profil de colaborator On noiembrie 9, 2017 0 Comment 1136 Hit

Astăzi vă povestesc despre Marcela, un om frumos și bun care a devenit extrem de repede prietena băcăniei. 

     

Într-o zi am auzit despre doamna Marcela Cosnean de la un om frumos. Acesta vorbea cu încântare în ochi despre un om simplu, carismatic și plin de talent. Apoi am citit un interviu dat de această minunată doamnă și mi-a rămas în cap o frază „mama era o continuare si o imbogatire a bunicii", încărcătura emoțională a acestei fraze m-a mișcat atât de tare încât am citit restul interviului aproape fără să respir. Aveam în minte deja conturată o imagine a unei persoane deosebită, însă în momentul în care am cunoscut-o personal mi-am dat seama că, cuvintele sunt prea puține pentru a putea descrie un om atât de frumos. Este simplă dar atât de sofisticată, este caldă și cu o vorbă bună întotdeauna la dumneaei. Despre minunile pe care Marcela le face este la fel de greu de vorbit, pentru sunt exact așa cum este ea, simple dar incredibil de elegante. Fie că vorbim despre preparatele culinare, cusăturile sau dulcețurile super aromate pe care le face. 

Nu m-am putut abține și am adus în Băcănie cutiile cadou marca Marcella. Sunt aici pentru voi, pentru că sunt cadouri cu poveste. Fie că este un cadou aniversar, cu ocazia unei sărbători, un cadou pentru cineva drag din afara tării sau pur și simplu o atenție, cert este că, cadoul Marcella va fi un succes garantat. 

Și dacă vrei să simți magia Marcelei, atunci nu ezita să poposești la casa de oaspeți The Country Hotel din Hărman. Acolo Marcela te va încânta cu o locație deosebită, o mâncare autentica pregătită personal și cu o poveste despre viață remarcabilă. Comments


Leave your comment