Germeni de schinduf Vezi imaginea mărită

Germeni de schinduf

3,60 lei Tax excluded

per 100 g

Delivery: 1 to 3 weeks
Delivery: 1 to 3 weeks

Un snack sănătos, o textură la salată sau de ce nu un decor delicios. 

More details

5 Items

Germenii de schinduf – trigonella foenum graecum – consumati constant regleaza metabolismul general, nivelul colesterolului, previne si controleaza diabetul, protajeaza sistemul cardiovascular, stimuleaza lactatia la mamici, stimuleaza activitatea pancreasului si a ficatului.
Germenii de schinduf mentin tonusul muscular, previn osteoporoza, anemia, sunt afrodisiaci, bogati in minerale si vitaminele A, B, D, E .

Contin cele mai puternice stimulente pentru functionarea pancreasului si ficatului. Ajuta la mineralizarea si asimilarea organica. Contin oligoelemente si vitaminele A, B, C, PP. Regleaza metabolismul general, indicati in diabetul zaharat, impotenta sexuala, anemii.
Studiile recente arată că germenii de  schinduf au proprietatea de a scădea nivelul de colesterol din sânge.

Consumul de  germeni de schinduf, la pacienţii cu colesterol crescut, a dus la scăderea nivelului de colesterol “rău” (LDL) şi a trigliceridelor, fără a scădea însa şi colesterolul “bun” (HDL).
Un alt efect benefic îl au seminţele germinate  de schinduf la bolnavii cu diabet zaharat cărora le normalizează nivelul de glucoză din sânge.
Schinduful este un condiment foarte vechi, cu gust dulce-amărui, foarte aromat.

Seminţele de schinduf şi preparatele conţinute din ele stimulează apetitul, cresc secreţia de salivă şi de suc gastric. 
Schinduful este indicat în anemie, convalescenţă, astenie fizică şi astenie psihică, nevroze, anorexie, dar mai ales ca tratament complementar pentru scăderea colesterolului sangvin şi controlul glicemiei la persoanele diabetice. La adulţii sănătoşi poate preveni apariţia diabetului zaharat.

Recomandãri: regleazã metabolismul general; aduce în organism necesarul de vitamina PP; în diabetul zaharat, prin scãderea glicemiei, scade colesterolul din sânge; în impotenţã sexualã, anemie, astenie fizicã şi psihicã, nevroze, hipertiroidie, întãreşte sistemul neuro-muscular, pentru mãrirea secreţiei de lapte, în ascaridiozã, trichinelozã, furunculozã, abcese, ganglioni inflamaţi. 

Dar schinduful se poate folosi cu încredere şi pentru trezirea apetitului sexual. Principiile active pe care le conţin seminţele acestei plante trezesc senzualitatea, amplifică erotismul, stimulează trăirile şi realizarea actelor sexuale. Fitoterapia recomandă această plantă pentru stimularea metabolismului, stimularea sistemului nervos central şi neuromuscular şi, mai ales, pentru stimularea funcţiei sexuale.

Schinduful este folosit in mod traditional de sute de ani, pentru stimularea lactatiei, fiind remediul etalon recomandat de moase si consultanti in lactatie din intreaga lume.

Scrieţi o recenzie

Germeni de schinduf

Germeni de schinduf

Un snack sănătos, o textură la salată sau de ce nu un decor delicios.