Cu și despre noi

Băcănia…un proiect de suflet

Mereu am considerat că cele mai bune prăjituri sunt cele făcute de mama, acasă. Am crescut și am ajuns la rândul meu mama.  Pentru că am vrut să le ofer copiilor mei aceleași plăceri dulci și naturale de care mă bucuram eu în copilărie, am reprodus  câteva dintre rețetele mamei, apoi pe ale bunicii, apoi ale altei bunici și tot așa până când am readus la viață deserturile tradiționale.  Când bagajul de cunoștințe și îndemânarea au atins acel prag mulțumitor pentru mine, am dat naștere unei mici prăvălii dulci, pentru că îmi doream  ca toți copiii din oraș să poată gusta tradiția. Băcănia dulce este cu și despre tradiție și amintiri frumoase, transpuse prin mirosuri, forme și savori îmbietoare.

O perioadă am funcționat doar ca un mic laborator de cofetărie de unde plecau zi de zi zâmbete transpuse în torturi, prăjituri și plăcinte. Apoi am căutat să dăm clienților noștri posibilitatea de a alege produse bune și am început sa căutăm producători micuți din Brașov și imprejurimi. Oameni pasionați de tradiție , gust bun și sănătate. I-am găsit și ni i-am făcut prieteni, pentru că oamenii frumoși trebuie să fie împreuna. Și dacă tu ești acum aici și citești aceste rânduri înseamnă că rezonezi cu noi :), așa că te invităm să ne fii și tu prieten.

Mai mult de atât am creat și un spațiu micuț și drăguț unde ne putem întâlni la un pahar de vorbă, la o cafea, la o mâncare facută cu drag și dăruire și de ce nu la o prăji bună și foarte proaspătă. Iar pentru cei mici avem jucării, pictură pe față și o iarbă numai bună de călcat cu tălpițele goale.

Back to list

Related Posts