Cofetăria de acasă

Ciocolata roz

Inspirată de cartea „Charlie și fabrica de ciocolată” pe care am citit-o împinsă de curiozitatea provocată de cei mici care au citit-o pe nerăsuflate (Rareș 🙂 )…m-am gandit astăzi sa vă povestesc despre CIOCOLATĂ.

Ciocolata Ruby…da da…exista ciocolată roz NATURAL….mamă și ce bună e!!!

Cine mă cunoaște…măcar un pic 🙂 știe că nu sunt o mare mâncătoare de ciocolată, de fapt sunt extrem de mofturoasă în ceea ce privește ciocolata.

Dar aceasta ciocolată m-a cucerit definitiv.

Imaginează-ți gustul unei ciocolate bună și cremoasă cu gust proaspăt fructat (de capșune aș zice eu) ușor acrișor. Gata ți l-ai imaginat? 🙂

Acum hai să îți povestesc cum de această ciocolată este roz fără să conțină colorant.

Noua ciocolată ( de fapt nu mai e chiar noua 🙂 a fost lansata in 2007) este preparată din boabele fructului de cacao Ruby. Acestea au culoarea roşu închis iar ciocolata are o aromă intensă și o culoare specifică fructului de cacao Ruby.
Fructul de cacao Ruby provine din diverse regiuni ale lumii și este unic, atât prin aroma proaspată de fructe de padure, cât și prin pigmentul de culoare, ambele fiind caracteristici naturale ale acestuia.

Boabele acestui fruct de cacao au un set specific de calități, pe care compania Barry Callebaut, prin cercetări ce au durat mai mulți ani, a reușit să le înțeleagă și să le utilizeze în cadrul procesului de producție al noului tip de ciocolată.

Ciocolata Ruby „oferă o experienţă gustativă cu totul nouă: nu e nici amară, nu are nici gust de lapte, nu este nici foarte dulce. Gustul acesteia este o fuziune între arome proaspete de fructe de pădure, cremozitate și structură catifelată”, explică reprezentanţii companiei (v-am spus 🙂 ). Aroma şi culoarea sunt complet naturale, fără adaosuri de fructe, arome artificiale sau coloranţi. Cei care au gustat-o spun că este cremoasă şi răcoritoare.

Sursa text si foto:www.artaalba.ro-partial 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.