Site-ul www.bacaniadulce.ro, numit in continuare www.bacaniadulce.ro, este proprietatea SC BACANIA MEA ONLINE SRL, fima inregistrata in BRASOV, Str. Avram Iancu nr.49,  cu datele de identificare la registrul comertului J08/1660/2015, CUI/CIF: RO35104861, numita in continuare BACANIA DULCE

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC BACANIA MEA ONLINE SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bacaniadulce.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC BACANIA MEA ONLINE SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.bacaniadulce.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC BACANIA MEA ONLINE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 1. Dreptul de autor al SC BACANIA MEA ONLINE SRL  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.bacaniadulce.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC BACANIA MEA ONLINE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC BACANIA MEA ONLINE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.bacaniadulce.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail diana@bacaniadulce.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0720499893

 1. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.bacaniadulce.ro.Politica de preturi

SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.bacaniadulce.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (9%/19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC BACANIA MEA ONLINE SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC BACANIA MEA ONLINE SRL .

SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.bacaniadulce.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.bacaniadulce.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC BACANIA MEA ONLINE SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 1. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.bacaniadulce.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

– preluare locala din Bacania Dulce(str. Baba Novac, nr. 8)- plata in locatie

De ce este sigura plata online

– plata online este sigura deoarece Netopia asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, Netopia este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.


 1. Livrarea produselor

SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerului nostru – Fan Courier

Costul transportului este suportat de catre client si va fi comunicat telefonic, la confirmarea comenzii. 

Din momentul confirmarii telefonice a comenzii, livrarea se va face in 24h in Brasov si in 3-4 zile in tara.

Tarife orientative pentru expeditii in regiuni (tara) :

Plicuri: 15.50 lei
 primul kg.17.10 lei
Colete:fiecare kg suplimentar (1-50kg)   fiecare kg suplimentar (> 51kg)  1.43 lei     2.00 lei  
Cost suplimentar (plic, colet)km suplimentar0.80 lei / km în cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care PRESTATORUL are colaboratori
 1. Tarife pentru expeditii LOCO (Bucuresti):
Plicuri: 11.50 lei
 primul kg.12.83 lei
Colete:fiecare kg suplimentar (1-50kg)   fiecare kg suplimentar (> 51kg)  1.43 lei     2.00 lei  

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul Fan Courier va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

In cazul in care va doriti sa comandati unele dintre produsele proaspete pregatite in Bacania Dulce(ex. prajituri, tarte sarate), care nu pot fi expediate prin serviciul obisnuit de curierat (in cazul nostru prin FanCurier) livrarea se poate face de catre S.C BACANIA MEA ONLINE SRL in urmatoarele conditii:

 1. comanda telefonica la 0720499893 pentru a verifica disponibilitatea in stoc sau perspectiva de a le produce pentru dumneavoastra.
 2. transport special din partea noastra, in conditii optime de temperatura.
 3. comanda minima pentru intreaga livrare, incluzand si produsele proaspete, de 250 lei.

In general nu detinem stocuri mari de prajituri, placinte proaspete sau alte creatii proprii, motiv pentru care am aprecia un interval suficient de mare in care sa ne lasati ragazul sa le producem. In cazul in care comanda dumneavoastra de produse proaspete este mai mica decat limita inferioara pentru care facem livrari (250 leo), fie comandati si alte produse din magazinul online pana la atingerea valorii minime, fie achitati la livrare o taxa de transport de 45 de lei.

SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC BACANIA MEA ONLINE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 1. Promotii si concursuri

SC BACANIA MEA ONLINE SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 1. Garantia produselor

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

 1. Politica de retur

Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici.

 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.bacaniadulce.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bacaniadulce.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC BACANIA MEA ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC BACANIA MEA ONLINE SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.bacaniaveche.ro este gazduit de serverele unei terte firme – SC NET DESIGN SRL. SC BACANIA MEA ONLINE SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bacaniadulce.ro. SC BACANIA MEA ONLINE SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bacaniadulce.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bacaniadulce.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. S.C. BACANIA MEA ONLINE SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC BACANIA MEA ONLINE SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.bacaniadulce.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.bacaniadulce.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC BACANIA MEA ONLINE SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 1. Politica de confidentialitate

SC BACANIA MEA ONLINE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC BACANIA MEA ONLINE SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.bacaniadulce.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa diana@bacaniadulce.ro sau prin posta, la adresa: SC BACANIA MEA ONLINE SRL , Str Baba Novac, nr. 8, Brasov

12. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Actualizat 27.05.2020